Epoxy gietvloer

U bent nu hier: home » industriele gietvloeren » epoxyvloer

Epoxy gietvloer

twee keer zo sterk als beton”

Epoxy gietvloeren zijn ijzersterke- en vloeistofdichte vloeren die  voornamelijk worden toegepast in ruimtes waar de vloer aan vele eisen moet voldoen en tegen een zware belasting kan, zoals in bijvoorbeeld bedrijfsruimtes en winkels. Coatingvloer in garage of bedrijfspand nodig? Een Epoxy gietvloer is wat u wellicht nodig hebt.

“De epoxy gietvloeren zijn in vele kleuren leverbaar, zijn opgewassen tegen een hoge belasting, zijn krasvast en naadloos. Bovendien zijn ze vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen”

Waar kunt u op letten?

Voor het kiezen van een gietvloer zijn er vele punten waar gelet op dient te worden. Zo moet er gelet worden op:

  • De staat van de ondergrond is van wezenlijk belang. Gaat het om een nieuwe monolietvloer of om een oude poreuze betonvloer? Er zijn vele vragen die wij ons moeten stellen om tot de juiste vloerkeuze te komen.
  • Vloerdikte: Afhankelijk van de mechanische belasting en de kwaliteit van de ondergrond kan een vloerdikte worden geadviseerd.
  • Vloersysteem: Het te adviseren vloersysteem omvat in grote lijnen impregneersystemen, coating systemen, gietvloersystemen en troffelvloersystemen.
  • Kleur gietvloer: Hierbij houden wij ook rekening met de vervuiling van de omgeving en het door u gewenste doel.
  • Afwerking: Wij zoeken hierin de balans tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierbij houden wij ook rekening met de Arbo- en HACCP-regelgeving.
  • Tijdsduur: Hoeveel tijd is er beschikbaar om het werk te realiseren. Bij de traditionele systemen moeten wij uitgaan van één laag per dag. Dat kan gemakkelijk oplopen tot vier dagen. Past dit niet in de planning, dan passen wij ons nieuwe innovatieve vloersysteem toe: “gietvloer in 1 dag”. Hierbij kunnen in één dag maximaal drie lagen worden aan gebracht. Zie hiervoor gietvloer in 1 dag

En zo zijn er nog andere vraagstukken die bepalend zijn voor de te kiezen gietvloer.

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Voor hoge belasting

mechanisch & industrieel

IJzersterke vloer

twee keer zo sterk als beton

Onderhoudsvriendelijk

Krasvast en geheel naadloos

Geheel vloeistofdicht

en makkelijk te reinigen

Reclame uitingen

door logo / advertentie in de vloer

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.