Betonlook vloer

U bent nu hier: home » designvloeren » betonlook vloer

Betonlook vloer

Uitstraling van betonnen vloer, voordelen van kunststofvloer”

Bij betonlook gietvloeren worden twee kleuren tijdens de uitvoering met elkaar gemixt, waardoor een gemêleerde uitstraling ontstaat.

De vloeren zijn UV bestendig en zullen daarom niet of nauwelijks verkleuren ten gevolge van zonlicht. Deze vloersystemen worden veelvuldig toegepast  in kantoren, openbare ruimtes, badkamers, kantines, restaurants en musea. 

“De betonlook gietvloeren zijn nagenoeg in elke kleur te verkrijgen, zijn krasvast en naadloos, gemakkelijk te reinigen, geluiddempend en brandvertragend, geschikt voor woningen en bedrijven en ideaal in combinatie met vloerverwarming”

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Alle kleuren mogelijk

Solo en gemixte kleuren

Geleidt warmte goed

ideaal met vloerwarming

Onderhoudsvriendelijk

Krasvast en geheel naadloos

Geheel vloeistofdicht

en makkelijk te reinigen

Geschikt voor zowel

woningen en bedrijven

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.