Ingestrooide vloer

U bent nu hier: home » industriële gietvloeren » ingestrooide vloer

Ingestrooide vloer

voor meer grip & veiligheid”

Een echte krachtpatser onder de gietvloeren is een ingestrooide kunststofvloer, ook wel granucol vloer genoemd. De onderlaag wordt met granucol of zand ingestrooid. Hierdoor wordt de vloeroppervlakte ruwer, waardoor de vloer een betere grip krijgt en een stuk sterker wordt. Op deze wijze kan een zeer stroef oppervlak worden verkregen 

De ingestrooide vloer wordt door zijn kenmerken veel toegepast voor  in ruimtes waar een stroef oppervlak wordt vereist. De reinigbaarheid van dergelijke vloeren is minder eenvoudig.

“De ingestrooide gietvloeren zijn ijzersterk en slijtvast, zijn in meerdere kleuren en afwerkingen verkrijgbaar en zijn vloeistofdicht”

Waar kunt u op letten?

Voor het kiezen van een gietvloer zijn er vele punten waar gelet op dient te worden. Zo moet er gelet worden op:

En zo zijn er nog andere vraagstukken die bepalend zijn voor de te kiezen gietvloer.

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Voldoet aan HACCP eisen

van de levensmiddelenbranche

Geheel vloeistofdicht

makkelijk te desinfecteren

Hoge belastbaarheid

mechanisch en industrieel

IJzersterke vloer

naadloos en slijtvast

vele kleuren mogelijk

en meerdere afwerkingen

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.