Epoxy coatingvloer

U bent nu hier: home » industriële gietvloeren » epoxy-coatingvloer

Epoxy coatingvloer

voor meer grip en bescherming”

Een populaire en relatief voordelige oplossing binnen de kunststofvloeren zijn de epoxy-coatingvloeren. De vloeren worden veel toegepast in garages, magazijnen, parkeergarages, winkels, balkons, bedrijfshallen en technische ruimtes. 

De vloer wordt gebruikt om extra bescherming te geven aan een bestaande vloer. De coatingvloer heeft dezelfde eigenschappen als een gietvloer,

maar door de beperkte dikte van minder dan 0,5 mm dik is, is dit systeem minder geschikt voor ruimtes waar hoge mechanische belastingen zijn te verwachten.

“De epoxy-coatingvloeren zijn in vele kleuren te verkrijgen, goed voor vloermarkeringen, relatief goedkoop, geven meer bescherming en antislip is mogelijk. Verder zijn de vloeren vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en zijn matig geschikt voor  mechanische belastingen”

Waar kunt u op letten?

Voor het kiezen van een gietvloer zijn er vele punten waar gelet op dient te worden. Zo moet er gelet worden op:

En zo zijn er nog andere vraagstukken die bepalend zijn voor de te kiezen gietvloer.

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Voor hoge belasting

mechanisch & industrieel

Alle kleuren mogelijk

en ideaal voor vloermarkeringen

Relatief goedkoop

omdat het maar +/- 0,5 cm dik is

Geheel vloeistofdicht

en makkelijk te reinigen

Voor meer veiligheid

door een betere anti-slip

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.