Antislip vloer

U bent nu hier: home » industriële gietvloeren » antislip vloer

Antislipvloer

voor meer grip & veiligheid”

In elke ruimte moet veiligheid voor personeel en bezoekers bovenaan staan. In natte ruimtes, maar ook in ruimtes waar vettigheid een rol speelt moet gekozen worden de juiste vloerafwerking. Door het aanbrengen van een antislipvloer. Door het aanbrengen van een antislipvloer wordt de grip en veiligheid vele malen vergroot.

De antislip vloer wordt in vele gebouwen toegepast. Hierbij kunt u denken aan garages, bedrijfsruimtes, winkels, parkeergarages, horeca- en zorginstellingen.

“De antislip gietvloeren zijn in alle kleuren te leveren en in verschillende gradaties, geven meer grip en veiligheid, kunnen tegen een hoge mechanische en industriële belasting, zijn krasvast, naadloos en vloeistofdicht”

Waar kunt u op letten?

Voor het kiezen van een kunststofvloer zijn er vele punten waar gelet op dient te worden. Zo moet er gelet worden op:

  • De staat van de ondergrond is van wezenlijk belang. Gaat het om een nieuwe monolietvloer of om een oude poreuze betonvloer? Er zijn vele vragen die wij ons moeten stellen om tot de juiste vloerkeuze te komen.
  • Vloerdikte: Afhankelijk van de mechanische belasting en de kwaliteit van de ondergrond kan een vloerdikte worden geadviseerd.
  • Vloersysteem: Het te adviseren vloersysteem omvat in grote lijnen impregneersystemen, coating systemen, gietvloersystemen en troffelvloersystemen.
  • Kleur gietvloer: Hierbij houden wij ook rekening met de vervuiling van de omgeving en het door u gewenste doel.
  • Afwerking: Wij zoeken hierin de balans tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierbij houden wij ook rekening met de Arbo- en HACCP-regelgeving.
  • Tijdsduur: Hoeveel tijd is er beschikbaar om het werk te realiseren. Bij de traditionele systemen moeten wij uitgaan van één laag per dag. Dat kan gemakkelijk oplopen tot vier dagen. Past dit niet in de planning, dan passen wij ons nieuwe innovatieve vloersysteem toe: “gietvloer in 1 dag”. Hierbij kunnen in één dag maximaal drie lagen worden aan gebracht. Zie hiervoor gietvloer in 1 dag

En zo zijn er nog andere vraagstukken die bepalend zijn voor de te kiezen gietvloer.

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Voor hoge belasting

mechanisch & industrieel

Alle kleuren mogelijk

en in verschillende gradaties

IJzersterke vloer

naadloos en slijtvast

Geheel vloeistofdicht

en makkelijk te reinigen

Voor veel meer grip

dus meer veiligheid

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.