PU Gietvloer

U bent nu hier: home » designvloeren » pu gietvloer

PU gietvloer

Strak en modern, maar voelt lekker comfortabel aan”

Een PU  gietvloer is een vloer dat naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Door de flexibele eigenschap van de gietvloer is deze over nagenoeg elke ondergrond aan te brengen en is het uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. De vloer is in vele kleuren te verkrijgen.

Een PU gietvloer is erg populair in ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen, restaurants, openbare ruimtes en dergelijke.

“De PU Gietvloer is in vele kleuren mogelijk, geleidt warmte goed, is modern en voelt comfortabel aan, is makkelijk te reinigen, krasvast en naadloos, populair in woningen en bedrijven”

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Alle kleuren mogelijk

Solo en gemixte kleuren

Geleidt warmte goed

ideaal met vloerwarming

Onderhoudsvriendelijk

Krasvast en geheel naadloos

Geheel vloeistofdicht

en makkelijk te reinigen

Geschikt voor zowel

woningen en bedrijven

Elastische vloer

kan niet scheuren

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.