Coatingvloer garage

U bent nu hier: home » coatingvloer-garage

Coatingvloer garage

voor meer grip en bescherming”

Coatingvloeren voor garage’s en bedrijfspanden zijn in vele kleuren te verkrijgen, zijn goed voor vloermarkeringen, geven meer bescherming en geven meer grip en veiligheid door de antislip. Verder zijn de coatingvloeren vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en zijn ze geschikt voor  mechanische belastingen.

Bij Franje vloeradvies zijn we decennialang gespecialiseerd in coatingvloeren voor garage’s en bedrijfspanden.

Bij het plaatsen van een coatingvloer in een garage zijn er meerdere criteria waarop gelet moet worden. Zo is het belangrijk om te kijken wat voor ondergrond er is, hoeveel anti-slip gewenst is, welke mechanische belasting de vloer aan moet kunnen en natuurlijk wat uw budget is.

Wilt u meer weten over garage coatingvloeren voor garage’s of wilt een offerte opvragen? Stel uw vraag of vul het offerteformulier in.

 

Coatingvloer in garage nodig? Hiermee kunnen wij u helpen:

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden bij het kiezen van de garage coatingvloer, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Projecten

Voor hoge belasting

mechanisch & industrieel

Alle kleuren mogelijk

en ideaal voor vloermarkeringen

Relatief goedkoop

omdat het maar +/- 0,5 cm dik is

Geheel vloeistofdicht

en makkelijk te reinigen

Voor meer veiligheid

door een betere anti-slip

Advies of offerte voor een coatingvloer voor garage ?

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe garage coatingvloer en laat u informeren, zodat u weet welke coatingvloer u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.