Vloeradvies

U bent nu hier: home » gietvloer advies

Vloeradvies

Heeft u plannen om een nieuwe kunststofvloer aan te laten leggen, of een bestaande kunststofvloer te laten repareren, dan heeft u wellicht al in de gaten hoeveel zaken hierbij komen kijken. Hiervoor hebben we bij FRANje Vloeradvies een uniek concept opgezet, waarbij we u geheel vrijblijvend een advies op maat geven betreffende uw nieuwe of bestaande gietvloer.

Een aantal vragen die wij onszelf moeten stellen:

  • De staat van de ondergrond is van wezenlijk belang. Gaat het om een nieuwe monolietvloer of om een oude poreuze betonvloer? Er zijn vele vragen die wij ons moeten stellen om tot de juiste vloerkeuze te komen.
  • Vloerdikte: Afhankelijk van de mechanische belasting en de kwaliteit van de ondergrond kan een vloerdikte worden geadviseerd.
  • Vloersysteem: Het te adviseren vloersysteem omvat in grote lijnen impregneersystemen, coating systemen, gietvloersystemen en troffelvloersystemen.
  • Kleur gietvloer: Hierbij houden wij ook rekening met de vervuiling van de omgeving en het door u gewenste doel.
  • Afwerking: Wij zoeken hierin de balans tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierbij houden wij ook rekening met de Arbo- en HACCP-regelgeving.
  • Tijdsduur: Hoeveel tijd is er beschikbaar om het werk te realiseren. Bij de traditionele systemen moeten wij uitgaan van één laag per dag. Dat kan gemakkelijk oplopen tot vier dagen. Past dit niet in de planning, dan passen wij ons nieuwe innovatieve vloersysteem toe: “gietvloer in 1 dag”. Hierbij kunnen in één dag maximaal drie lagen worden aan gebracht. Zie hiervoor gietvloer in 1 dag

Vraag afspraak/offerte aan

Nadat wij u hebben geïnformeerd over de afwerking van de kunststofvloer, die het best bij uw situatie past, kunnen wij ook een offerte opstellen en de uitvoering voor u verzorgen. Zo houdt u alles in één hand.  

Vraag meteen een afspraak of offerte aan.

Landelijk werkzaam

geen afstand is te groot

Alles onder 1 dak

advies, offerte en uitvoer

Vrijblijvend advies

& gratis offerte op maat

Design & industrieel

voor bedrijven & particulieren

Projecten