Troffelvloer

U bent nu hier: home » industriële gietvloeren » troffelvloer

Troffelvloer

voor meer grip & veiligheid”

Een andere krachtpatser onder de gietvloeren is de troffelvloer. De vloer wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld horecagelegenheden, voedingsmiddelenbranche, vleesindustrie, vochtige ruimtes, moderne interieurs, keukens etc.

De vloer kan in verschillende korrelgroottes aangebracht worden en is zowel mat- als in glans af te werken. Net als de granucol vloer, wordt ook de troffelvloer vaak gebruikt voor vloeren die aan de HACCP regelgevingen moeten voldoen.

“De troffelvloeren zijn ijzersterk en slijtvast, vloeistofdicht en makkelijk te desinfecteren, geschikt voor vloeren die aan haccp regels moeten voldoen, in meerdere kleuren en afwerkingen mogelijk”

Waar kunt u op letten?

Voor het kiezen van een gietvloer zijn er vele punten waar gelet op dient te worden. Zo moet er gelet worden op:

En zo zijn er nog andere vraagstukken die bepalend zijn voor de te kiezen gietvloer.

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Volgens HACCP eisen

van de levensmiddelenbranche

Geheel vloeistofdicht

makkelijk te desinfecteren

Hoge belastbaarheid

mechanisch en industrieel

IJzersterke vloer

naadloos en slijtvast

vele kleuren mogelijk

en meerdere afwerkingen

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.