Gietvloer in 1 dag

U bent nu hier: home » industriële gietvloeren » gietvloer-in-1-dag

Gietvloer in 1 dag

binnen 1 dag een nieuwe kunststofvloer”

Voor sommige bedrijven is het sluiten van de onderneming om een nieuwe kunststofvloer te leggen een onmogelijke optie, omdat er omzet wordt misgelopen.

Gelukkig is er de gietvloer-in-1-dag. Met dit nieuwe innovatieve systeem kunnen wij in 1 dag een gietvloer of coatingvloer bij u aanbrengen. We kunnen tot wel 3 lagen op 1 dag aanbrengen.

We informeren u graag over dit prachtige concept.

“De gietvloer in 1 dag kan tegen een hoge chemische- en industriële belasting, is naad- en geurloos, ijzerster, krasvast en UV-bestendig. Verder is de vloer geschikt voor de voedingsindustrie, ideaal voor bedrijven die een kunststofvloer in een zo kort mogelijke tijd geplaatst willen hebben”

Waar kunt u op letten?

Voor het kiezen van een gietvloer zijn er vele punten waar gelet op dient te worden. Zo moet er gelet worden op:

En zo zijn er nog andere vraagstukken die bepalend zijn voor de te kiezen gietvloer.

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Verdraagt tot wel 130 ℃

& bestand tegen alle chemicaliën

Gietvloer in 1 dag

minimale overlast in uw bedrijf

Hoge belastbaarheid

mechanisch en industrieel

IJzersterke vloer

naadloos en slijtvast

vele kleuren mogelijk

en meerdere afwerkingen

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.