HACCP vloer

U bent nu hier: home » industriële gietvloeren » haccp vloer

HACCP vloer

vloeren voor de voedingsmiddelenindustrie”

HACCP vloeren zijn vloeren die voldoen aan de HACCP richtlijnen. Deze richtlijnen zijn verplicht voor bedrijven in de voedingsmiddelenbranche en zijn er om de veiligheid en hygiene van de levensmiddelen te waarborgen.

De HACCP regelgeving is bedoeld om richting te geven op het gebied van hygiëne, vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen en desinfecteren. Kunststof vloeren kunnen gemakkelijk aan deze regelgeving voldoen.

“De HACCP gietvloeren zijn ijzersterk en naadloos, voldoen aan de HACCP richtlijnen, zijn hygiënisch en vloeistofdicht, zijn makkelijk te reinigen en desinfecteren, zijn in vele kleuren mogelijk, zijn te voorzien van logo en reclame-uitingen”

Waar kunt u op letten?

Voor het kiezen van een gietvloer zijn er vele punten waar gelet op dient te worden. Zo moet er gelet worden op:

En zo zijn er nog andere vraagstukken die bepalend zijn voor de te kiezen gietvloer.

Waar kunnen wij mee helpen?

Voordat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden, moeten er een aantal vragen worden beantwoord.

FRANje vloeradvies heeft ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststofvloeren. Wij kennen alle ins- and outs van het vak en weten precies waar u op moet letten bij het maken van de juiste keuzes. Een kunststofvloer uitkiezen is niet altijd even makkelijk, maar met het advies van FRANje vloeradvies weet u precies wat u kiest en waarom u het kiest.

Wilt u ons meteen een offerte laten uitbrengen, dan zullen wij dit voor u verzorgen en onderbrengen bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf.

Volgens wettelijke eisen

van de levensmiddelenbranche

Geheel vloeistofdicht

makkelijk te desinfecteren

IJzersterke vloer

naadloos en slijtvast

Alle kleuren mogelijk

incl logo- reclameuitingen

Projecten

Vraag advies of offerte aan

Vraag vrijblijvend advies aan voor uw nieuwe kunststofvloer en laat u informeren, zodat u weet welke kunststofvloerafwerking u nodig hebt. Bent u al op de hoogte of weet u al welke vloerafwerking u nodig hebt, vraag dan meteen online een offerte aan.